En nostalgitripp till Dalarna

Efter jobbet så satte jag mig i bilen och åkte mot Mora och Dalarna där jag ska föreläsa i morgon. Det blev nästan en liten nostalgitripp… Först åkte jag förbli Lesjöfors där jag som 15 åring blev skjutsad på moped utan hjälm av min första pojkväns kompisar. Förlåt mamma men det är mer ordning på mig i dag, för nu har jag ju tom två hjälmar stående i bokhyllan;) Sen kom jag till Vansbro och åkte förbi gammelmormor och morfars hus där jag min kusiner lekte som barn. Jag har för övrigt ägt ett hus i Vansbro en gång i tiden, eller ja hus kanske är en överdrift för det var en sommarstuga på 20 kvadratmeter haha.  Sen fortsatte jag till Mora och letade reda på mitt hotell och checkade in. Sen gav jag mig ut på en liten promenad och gick genom en park där jag hängde som 14 åring med min kompis C och hade en fake piercing i läppen, för att jag skulle vara lika cool som Dregen.  Gamla goda tiden det! Avslutade promenaden med att köpa pizza för äta bör man annars dör man, fan va tråkigt det är att äta på resturang helt själv. Nu är jag tillbaka på hotellet och ska bara se på tv och ta det lugnt och ladda upp för morgondagen. IMG_8727 IMG_8734 IMG_8738 IMG_8724 IMG_8717

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen