Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tack Mora! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Mora!

I dag har jag föreläst för personal för våra myndigheter i Dalarna. När jag kom dit så trodde jag att jag skulle föreläsa i en timma men de visade sig att det var två timmar. Tur att det var åt det hållet så kunde jag prata extra länge om Dregen och speedway haha:D Tack Finsam Västerdalarna och Finsam Norra Dalarna för en trevlig dag! Nu är jag tillbaka i Hagfors hos Bebbsan men hon spelar svår eftersom jag varit borta i över två veckor så hon låtsas att hon dissar mig. Men om några timmar kommer hon inte kunna motstå mina händer mer och komma och tycka att hon ska bli kliad på magen:D 3 5 14568066_10154335943371998_80590720810100630_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *