Aspiepower Media

Månadens Testagram

I går kom månadens Testagram box fulllproppad med godsaker. Varje månad tänker jag: ”Nej men de kan ju inte vara lika bra som förra månaden”, men om och om igen blir jag  glatt överraskad över innehållet. Varje gång smset från posten kommer, där det står att boxen är påväg så känns det som dagen före julafton och man bara längtar efter att få se vad paketet innehåller:)

För endast 99 kr kronor får du också uppleva känslan av julafton varje månad, läs mer och beställ din box här.

Boxens innehåll:

PÅGEGEN SURDEGSKEX NATTURELL: Riktigt knapriga kex på fullkorn och surdeg som både är gräddad och rostad. Dubbelbakning är den stora hemligheten bakom krispigheten och den goda smaken. Perfekt som mellanmål eller till kvällsteet.

GREEN CHOISE JORDNÖRSSMÖR ON-THE- GO 5 PACK: Produkten innehåller 99,3% ekologiska jordnötter och nyttiga fetter och proteiner. Helt utan tillsatt socker! Perfekt att ha med när man är på språng!

MJUKA KRYPTONITER SMULTRON:  Jag älskar kryptoniter och så kul att nu kommit i en ny mjuk version.

RISENTA FRÖ-GRÖT: Risenta tar USA- trenden STEEL CUT OAT till Sverige. Klippta havregrynskärnor blandat med fröer och nötter ger en smakrik och mättande gröt.

SANTA MARIA SEEKH KEBAB MIX: Dessa smakrika kebabspett finns på nästan alla indiska restauranger. Rulla in Seekh kebaben i Noanbröd eller Chapatibröd tillsammans med sallad, rödlök och yoghurtsås. Du kommer inte bli besviken!

ICE SLIM DARK LATTE LÖFBERGS LILA:  Jag har ju inte blivit nog gammal för att börja drick kaffe än men  det kanske är dags nu;) Denna smakrika iskaffe är en kallnyhet från Löfbergs Lila. Gjord på riktigt mörkt ekologiskt kaffe som dessutom är Fairtrade- märkt.

WELEDA- SEA BUCKTHORN BODY LOTION: En kroppslotion för dagligbruk med ekologisk odlad havtornsolja, rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Den stärker även hudens barriärfunktion.

FLORA 100% VÄXTBASERAD- Ät mer från växtriket!  Produkten innehåller enbart produkter från växtriket och är tillverkad i Helsingborg med raps från svenska gårdar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *