Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När det går i 220 km/h… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När det går i 220 km/h…

I dag har jag varit hos psykologen, jobbat eftermiddag, bloggat, prata med min vän Micaela i telefon i en timma. Sen när när jag ändå inte hade något att göra så gjorde jag en intervju åt valsarna (läs den här) och översatte den från engelska också när jag ändå höll på. Ni som hört min föreläsning vet att jag hatar Engelska:D Fan va effektiv man blir av att vara hypoman:D I bland rockar Bipolär sjukdom, fast bara i bland;) Nu ligger jag i soffan och kollar på speedway och försöker varvar ner men de går så där;) I morgon ska jag jobba 8-12 sen ska jag hem och packa för att göra mig redo för att dra till Sundsvall.   IMG_8558

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *