Aspiepower Media

#NPFpower

Jag tycker det är dags att börja lägga fokus på styrkorna som Neuropsykiatriska diagnoser för med sig. Därför har jag valt att starta kampanjen #NPFpower. Så en dag i veckan i X antal veckor kommer jag på bloggen och i mina sociala medier lägga upp en bild på en person med en NPF diagnos. Och där kommer personen själv att berätta om styrkorna just den personen har tack vare sin diagnos.

Vill du vara med och öka öppenheten kring NPF-diagnoser? Maila mig då en bild på dig själv och en text där du kort berättar om styrkorna med din diagnos på info@joannahalvardsson.se Jag börjar med mig själv: 14445958_10154301352471998_507053895626002502_n

Jag heter Joanna och är 28 år och jag har Aspergers syndrom. Min styrka som diagnosen för med  sig är att när jag vet exakt vad jag ska göra, så kan jag fokusera på ett sätt som inte andra kan. Jag lägger ner 220% på det jag gör och jag ger mig inte förrän jag lyckats. Jag kan bli klar med ett uppgift väldigt snabbt, fast utan slarv.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *