Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En fullspäckad vecka väntar. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En fullspäckad vecka väntar.

Det har varit en riktigt skön helg utan massa måsten. Sådana här helger behövs i bland, och eftersom jag var ledig i torsdag så blev det en lång helg. Har inte gjort så jätte mycket den här helgen utan bara passat på att ta det lugnt när jag kan. I går blev de pizza och speedway GP på tvn, och så kul med en svensk på pallen. Grattis Fredrik, det är du värd! Sen var jag även ute klockan 02.30 och körde bil haha. Var och hämta moster och hennes man som var ute på Parta, det är nya tider nu;) Har även hunnit med att färga håret, men nu är jag tillbaka i Karlstad och ska börja förbereda mig för kommande veckans äventyr. Det är mycket spännande på G denna vecka. Måndag: 9-11 jobb 12.00 Simma 17.00 Styrelsemöte Tisdag: 10.00 psykologen 11.30-15.30 jobb Onsdag: 9-13 jobb Sen måste jag packa. Torsdag: 8.25 sitta på tåget mot Stockholm för att sen flyga till Sundsvall landar vid 16 tiden. 19.00 Föreläsa Fredag: 12.40 Flyga tillbaka till Stockholm och checka in på hotellet. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Lördag: På förmiddagen ska jag på Social media party med Micaela. På kvällen väntar galamiddag:) Söndag: Åka hem mot Värmland men mellanlanda några timmar i Kumla, eftersom jag rymt från min och Henriks helg;) Och annars skulle  vi inte ha setts på tre veckor. Landar hemma i Karlstad igen vid 19.34 och de är dags att förbereda en ny vecka:) Så jag behöver nog all vila jag kunde få denna helg:) 14440713_10154303364006998_8490007427456652416_n (1)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *