Aspiepower Media

Bröstsmärtor

Vaknade upp med så jävla ont på högersida av bröstet. De går från armhålan på höger armen och ner under bröstet och upp i mellan. Hade det varit på vänstersida så hade jag nog börjat fundera över om de är nått fel på hjärtat för de hugger som fan när rör på mig. Men har tidigare haft bröstmuskelinflammation och det är ju min högerarm som glider ur led varje gång jag lyfter armen över huvudet. Så jag antar att jag troligen legat och tryckt axeln ur led under natten och att musklerna runt omkring protesterar. Vi får väl vänta och se hur de utvecklas men har inte riktigt tid att uppsöka en läkaren den här veckan.

IMG_8535

Dagens lunch men fick äta med vänster arm i dag

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *