Aspiepower Media

VIP-Inbjudan till Social Media Party

Jag blev så glad när i fredags öppnade mail-inkorgen och hittade en VIP-inbjudan till Social Media Party i Stockholm den 1 oktober. Var inbjuden även  förra året med men då krockade de med en föreläsning, så fick lämna återbud. Men den här gången passa det så bra så kommer till Stockholm efter resan till Sundsvall så stannar kvar hela helgen. Det finns två delar av Social media Party, på dagen är det öppet för alla och det är gratis, men biljett behövs så klicka hem en här Då de kommer ske massa spännande aktiviteter tex:

  • Livepoddar med Petra Tungården och Linn Olsson, Dasha Girine och Hannalicious, Josefin Dahlberg och Vanja.
  • Snabbkurser i influencer marketing: Hur skapar man ett bra Instagramflöde? Hur får man fler följare till sin Snapchat? Hur gör man för att börja tjäna pengar på sina sociala kanaler? Hur tar du riktigt bra bilder med din mobilkamera?
  • Föreläsningar av framstående personer inom branschen.
  • Del med massor av roligt innehåll: plocka giveaways, var med i tävlingar, få håret fixat m.m.
  • Köpa designerplagg till fyndpriser från Sveriges främsta modeprofiler på en stor loppis som görs i samarbete med hållbarhetssajten Make it last.
Och sen på kvällen är det en galamiddag där Sveriges största profiler är speciellt inbjudna, och där även jag:D Höhö jag ska gå på min första gala, hur gör man ens? Närmast gala jag varit på var min studentbal, men då svimma jag och fick åka hem så det är nog inget jag borde efterlikna:P En klänning är inköpt i alla fall så jag är så pepp på de här:) Läs mer om Social Media Party  här. Skärmavbild 2016-09-15 kl. 20.30.40  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *