Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka fem med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka fem med Viktväktarna

Hade ställt klockan på tio i dag men vaknade upp vid 8.30 av att jag höll på att dö av  värmeslag. De har satt på värmen när jag var borta och eftersom mina element är från 50-talet så är det samma problem varje höst/vår…. Åt vilket jävla håll vrider man för att stänga av dem/sätta på dem? På de enda är de uppåt, åt de andra inåt, och på de tredje är det utåt, men på vilket är de vad? Och eftersom de är så gamla så dröjer de ett halv dygn innan de händer nått när man vrider, så man vet inte om man vridit åt rätt håll. Så de brukar ta en vecka innan man förstått sig på logiken. När jag gjort de ska jag göra en liten prick på tapeten med en penna så man vet vart nollan är på alla element en gång för alla. Förutom att försöka förstå mig på mina element så har jag vägt mig nu på morgonen. Denna vecka har jag precis som förra veckan inte räknat points, och jag har ätit massa godis. Men efter helgen i Göteborg med 2 mils cykling, och  gått samanlagt 41,77 km så visar vågen +-0 fast jag fuskat. Vid 12 ska jag i väg och simma och det ska bli så skönt att få dra i gång igen, sen får vi se hur länge kroppen tillåter det innan den ser till så jag får en infektion igen. Men till dess kör vi på! Untitled

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *