Aspiepower Media

Simning och besök hos barnmorskan

  Har varit i väg och simmat med min kontaktperson, blev 1 km i dag med. Efter simningen blev de lunch på badhuset, innan jag skulle åka i väg till barnmorskan på Gripen. Nej jag är inte gravid, jag skulle bara ta blodtryck för att få ett nytt recept på P-piller;) Nu är jag hemma igen i min bastu till lägenhet, termometern visade 29 grader inomhur förut, fast de börjar bli lite kallare nu. Ringde och fel anmälde innan jag åkte till badhuset och när jag kom hem igen insåg jag att jag inte är den enda som tycker att det är varmt, för alla fönster var öppnade i hela huset. Men nu börjar elementen bli kallare så hoppas de fixat det, innan hela huset smälter:D Nu ligger jag i soffan och äter äpplen med kanal på, finns det något godare mellanmål? IMG_8484

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *