Aspiepower Media

Glöm inte att du ALDRIG är anonym på nätet!

Många bloggares vardag består av att mötas av hot och hat när man loggar in och kollar kommentarsfältet. Jag har dock varit lyckligt lottad och fått mer kärlek än hat från mina läsare. Men de senaste året har de dykt upp en del negativa kommentarer, främst från två olika alias. Alla kommentarer som på något sätt kan uppfattas som negativa hamnar direkt i skräpposten, för jag tycker inte att de kommentarerna hör hemma här. Gillar du inte min blogg? Nej då behöver du inte läsa den heller! Detta gäller även kommentarer där man angett en webbsideadress som inte finns och som min dator tycker är virus. I de senaste kommentarerna har det framkommit att personen som skriver tycker att jag hotar personer på min blogg för att jag använder en pistol-smileys, då personer med att autism kan tolka saker bokstavligt. Hela vårt samhälle består av smileys i dag och tolkar man saker så bokstavligt så kanske det är dags att börja fundera över om man kanske ska ta vissa saker med en nypa salt. Annars lär man ju tro att hela världen hotar en till slut. Jag använder smileys för att visa när jag skämtar eller är sarkastisk och om någon uppfattat det som hot så ber jag om ursäkt. Jag kan också ha svårt att tolka saker i bland, men i stället för att ta det som hot så ringer jag en vän och berättar situationen och undrar vad hen tror. På detta sätta slipper jag gå runt och tro att folk är arga eller att jag blivit hotad i onödan. Jo jag har valt att vara en offentligperson och då får man ta att folk tycker och tänker saker om mig. Och ni får gärna ha åsikter om min blogg men när dessa går över till otrevliga och till och med hot så är det inte okej längre. Glöm inte att du aldrig är anonym på nätet, ditt IP-nummer sparas och alla hot och trakasserier kommer polisanmälas, Och som jag tidigare skrivit: Gillar du inte min blogg och mitt sätt att skriva? Nej, men sluta läs den då, det här helt okej! Nätkärlek /Joanna

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *