Aspiepower Media

Varför ska allt hända mig?

Varför ska det vara något hela jävla tiden? Kan jag inte bara få ha ett lite lugnt iallafall i några dagar? Nej men kropp gillar action, så nu har jag troligen fått en allergisk reaktion mot nya medicinen. De kliar över allt och det har flammat upp på halsen ringde 1177 i går kväll men de hjälpte inte så mycket. Sköterskan visste inget om medicinen och tyckte ”De är nog inte så farligt, de är inge farligare att ha utslag på halsen än på andra ställen”…. Nej men jag sa att de kliade i halsen, och de är inget att leka med. Och sen står de på Fass att biverkningarna på medicinen kan vara livshotande och att man ska ta dem på allvar och kontakta läkare direkt… Men det är nog inte så farligt…. SUCK! Nu ska jag i all fall åka till jobbet och ska ringa öppenvården därifrån när de öppnar 9, så får vi se vad de hittar på men troligen sätter de väl ut skiten.

De ser värre ut i verkligheten än på bild

De ser värre ut i verkligheten än på bild

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *