Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka fyra med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka fyra med Viktväktarna

  Den här veckan visade det plus på vågen, och det var ganska väntat. Har man gått ner 2,3 kg på två veckor så vore de ju inte särskilt hälsosamt om de fortsatte i samma tempo. Sen var jag ju sjuk förra veckan och tillät mig att äta de jag ville och de slank ner både godis och pizza. Har inte heller kunnat träna på två veckor eftersom jag varit förkyld. Tanken var att jag skulle simma i dag men nu är jag ju istället full med utslag så det är nog ingen bra idé. Men vi börjar om och kör ett nytt ryck! Vi får se hur de går denna vecka med tanke på att jag ska till Göteborg till helgen, och kommer utsättas för massa frestelser:D Untitled

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *