Aspiepower Media

Varför går helgerna fortare än en vanlig dag?

Ännu en helg är påväg mot sitt slut, och jag undrar varför dagarna går snabbare på helgen än annars? Ska snart bege mig hemåt mot Karlstad för att göra mig redo för en ny vecka. Den är nu som tempot dras uppe lite och min föreläsningsturné drar i gång på riktigt. I morgon ska jag jobba 9-11, sen ska jag hem och äta lunch innan jag ska i väg och simma med min kontaktperson. Sen vore de bra om jag han i väg till banken med, men vi får se om jag hinner det. Brukar ju vara hundra års kö på banken efter lunch. På tisdag ska jag till min psykolog för första gången på 13 veckor, hoppas att han inte är sjuk denna gång. Efter det ska jag jobba eftermiddag. På onsdag ska jag jobba 9-13 sen ska jag hem och packa inför torsdagen, skulle behöva städa lite med. Vid 12.14 på torsdag ska jag ta tåget mot Göteborg där jag ska bo själv en natt på hotell. På fredag ska jag upp svin tidigt för vid 08 ska jag vara vid föreläsningssalen på andra sidan stan. När jag föreläst klart ska jag möte upp Henrik inne i stan och vi ska byta hotell och stanna kvar i Göteborg hela helgen. Har tänkt att jag ska göra minst en Vlogg från Göteborg så ni får hänga med:) gothenburg-1008589_1920

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *