Aspiepower Media

Allergisk reaktion, hejdå Lamotrigin

Hej då Lamotrigin det var inte roligt att lära känna dig, men nu är det dags för oss att gå skilda vägar. Ringde öppenvården och precis som jag trodde så hade jag fått en allergisk reaktion, och medicinen ska sättas ut direkt. Hon skulle meddela min läkare så skulle han ringa upp mig så vi kan bestämma hur vi ska gå vidare nu. Men mitt önskemål är att de låter mina mediciner vara som de är, för jag tror egentligen inte att de handlar om att jag är fel medicinerad. Utan att det var glappet när min psykolog var på semester och att jag blev själv i 14 veckor, som var anledningen till att jag mådde sämre. För direkt jag fick träffa läkaren och berätta om hur allt var så kändes det genast mycket bättre . Så jag tror att de viktigaste är att jag får ha en regelbunden samtalskontakt och att de finns en plan de gånger han av olika anledningar inte kan träffa mig på ett tag. Tex att jag får gå och träffa en sjuksköterska eller nått så jag inte står där helt själv utan skyddsnät en hel sommar. Samtidigt är jag glad för att vi testa de här eftersom de pratat på att avsluta samtalskontakten för att  de tycker att jag klarar mig själv nu, för detta är ju ett ganska bra bevis på att jag inte alls gör det. Efter jobbet träffa jag min kontaktperson och vi var till apoteket och köpte allergitabletter och ögondroppar, för skitmedicinen har gjort så mina ögon är helt torra.  Han även med att göra ett ärende och sen kom jag hem och kände ”åh va skönt att jag nu har gjort allt jag skulle göra i dag”….. Tills mobilen piper till 20 minuter senare och säger ”Du ska på akupunktur om 10 minuter”. FAN! Glömde! Så fick slänga mig i bilen och kom dit med två minuters marginal. I bland blir jag lite trött på mig själv, har två almanackor ändå glömmer jag saker. Men nu har jag iallafall gjort allt jag ska göra i dag…. tror jag 😉 IMG_8184

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *