Aspiepower Media

4 om hösten

1. Vad kommer du att äta i höst?- Jag kommer försöka fortsätta äta hälsosamt men vi får se hur de går när jag ska ut på många resor. 2. Vad ser du framför dig när du tänker på hösten?- Min föreläsningsturné, kommer bli en intensiv men spännande höst. 3. Hur botar man höstdeppighet?- Jag har typ aldrig höstdeppighet, jag kör min depression på sommaren i stället. Men under årens lopp har jag lärt mig att man ska fortsätta att försöka leva som vanlig, så mycket de går. Försöka följa rutiner och umgås med människor och göra roliga saker, även om man bara vill dra täcken över huvudet och säga godnatt. 4. Vad är det bästa med hösten?- Alla fina färger utomhus och att tända ljus, dricka varm choklad och mysa till det varje dag. IMG_3492red

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *