Aspiepower Media

Mot Hennickehammars herrgård

PicMonkey Collage I natt blev de 10,5 sömn trots att jag sov en timma i går eftermiddag, väldigt välbehövligt efter två veckor med omöjlighet att somna. Och skönt att vakna upp av sig själv helt utvilad en timma innan klockan skulle ringa. Nu chillar jag lite i väntan på att jag ska sätta mig i bilen och åka mot Hennickehammars Herrgård, där jag ska föreläsa. Haha alltså jag vet inte ens vilka som kommer och lyssnar för de glömde jag fråga haha men jag tror jag vet vilka de är eftersom jag vet vem som bokade mig. Men jag vet ju iallafall vad de vill att jag ska prata om och de är väl det viktigast. Och jag har inte föreläst sedan i maj så kom på klockan 22 i går kväll att det kanske är dags att börja planera föreläsningen. Haha de kan bli spännande de här:D

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *