Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En lyckad föreläsning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En lyckad föreläsning

Nu är jag hemma efter lyckad föreläsning på Hennickehammars herrgård utanför Filipstad, det var tydligen personer från Kristinehamns kommun jag skulle föreläsa för haha;) Är nöjd med dagen men känner själv att det märks ganska tydligt att jag är hypoman och jag känner mig ganska virrig, men alla var nöjda och det är ju huvudsaken. Pappa sa åt mig att åka vid 11 men jag undra varför jag skulle åka två timmar i förväg när det bara tar en timma. Men sen blev jag klar så tidigt så åkte 11.15 och de var nog lika bra för stod vid ett vägarbete hur länge som helst. Och sen hade jag polisen efter mig i tre mil och jag har ju bara haft körkort i 1,5 år och har det på prövotid ,så blir alltid så jävla nervös när jag ser en polisbil. Så kul att ha dem bakom sig hur länge som helst, men tydligen tyckte de att jag kunde köra bil, för inte stoppa de mig iallafall;) Kom fram till Herrgården vid 12.30, och han med  att ta liten promenad runt området. Var så himla fint där, de roliga med att vara föreläsare är att man kommer till så många ställen som man inte visste fanns. Nu är jag hemma igen och är en aning trött i hjärnan och ska chilla lite och försöka komma till ro. I kväll ska jag även börja med Lamotrigin så får se hur de går, håll tummarna för att jag inte blir yr och får dubbelseende för i morgon ska jag till Hagfors på speedway. Men i värsta fall får jag väl ta bussen för speedway kan man ju inte missa;) IMG_7772 IMG_7774 IMG_7776

IMG_7775

En trött föreläsare som behöver uppsöka en frisör och klippa sig lite:P

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *