Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Recept: Äppelchips  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Recept: Äppelchips 

Mitt största problem med att äta nyttigt är att jag är sugen på något hela tiden. 

Jag googlade runt lite efter nyttiga snacks och hittade dessa äppelchips. De var väldigt goda och hela lägenheten doftande äppelpaj medan de var i ugnen. Det enda dåliga är det tar så länge innan de, men den väntan är det värt.

Du behöver:
Äpplen och kanel 

Så här gör du: 
Skär äpplena i tunna skivor.Lägg dem på en plåt med bakpapper.
pudla på kanel.
in i ugnen i 200 grader i 3-4 timmar.
Öppna luckan ibland för att släppa ut fukten.       

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *