Aspiepower Media

The Incredible Face Gel

 

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Maybeauty


Jag har fått möjligheten att testa produkten The Incredible Face Gel innehåller fruktenzymer som rensar bort döda hudceller i ansiktet. Resultatet blir en renare, lenare och fräschare hy, fri från täppta porer. Och den är hur enkel som helst att använda. 1. Applicera gelen på torr hy (näsa, panna och kinder) 2. Massera försiktigt in gelén på de ställen där du vill rensa bort död och se hur döda hudceller faller av. 3. Avsluta med att skölja av ansiktet och rengör med en handduk. Jag har typ världens finaste hy redan får början och är len som en babyrumpa, men ändå känns verkligen skillnad när jag använder denna gel. Och huden är ännu lenare fast jag inte ens trodde att den kunde bli det, är helt galet! PicMonkey Collage

Just nu får mina läsare 30% rabatt om ni anger koden: joannagel Klicka här så dras rabatten bort automatiskt!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *