Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det är över nu! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är över nu!

Har precis kommit hem, har varit iväg och käkat lunch med min kontakt person på sjukhuset. Egentligen simmar vi ju på måndagar men eftersom jag skulle till ortopedtekniska kl 13.30 så blev så tajt med så fick bli lunch i stället. På ortopedtekniska gick det bra de kom fram till att jag egentligen inte behöver inlägg längre, jag får använda dem om jag vill men de finns inge krav på det. Så efter 18 år, och två operationer så har min fot valt att börja leva ett normalt liv igen, ja hur ett normalt liv en reumatism fot nu kan leva. Så nu är det över med inlägg, hej alla snygga skor jag kan ha er nu utan att fuska!:D Men helt som den ska vara är den ju inte än så passa på att köpa ett nytt vristskydd, letade ju runt i hela stan för ett tag sedan med hittade inge bra.  Så även om de kosta 599 kr så känns det som att dom har bra saker och att man vet vad man köper och måste ha ett i höst när jag ska ut på äventyr och ska gå en hel del. Nu ska jag chilla lite sen vid 17 ska jag på styrelsemöte med Hjärnkoll. IMG_7679

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *