Aspiepower Media

Från Karlstad till riksdagen

Vill bara säga tack till alla som delat inlägget jag la upp igår. Det är faktisk så att det var ett gammalt inlägg som jag återpublicerade och det är helt galet att ett inlägg som är 1 år gammalt kan vakna till liv igen på detta sätt. Inlägget delades hundratals gånger under gårdagen och det har gått så långt så det tom kommit in i riksdagen och blivit delat av riksdagspolitiker. Jag tycker det här är ett bra bevis på att vi tillsammans kan göra skillnad. Jag gör det jag är bra på, skriver om min upplevelser och ni hjälper mig att nå ut till fler. Och tillsammans förändrar vi den här världen, en gång för all! Jag tänker inte ge mig med de här förrän den dagen jag får stå där i riksdagen och prata med dem på riktigt!

Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *