Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tunnbrödsrulle 8SP – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tunnbrödsrulle 8SP

Har varit väldigt effektiv i dag. Har hunnit med akupunktur, simmat 1 km, tvättat två maskiner och lagat mat. Blev dock väldigt enkel matlagning i dag, men ack så gott. Nu har jag och Fröken B intagit soffläge och här kommer vi spendera resten av dagen och bara chilla. Vi kollar just nu på Treetop Cat Rescue, där de räddar katter som klättrat upp i ett träd. Eller hur ser Baby ut att tänka ”Va är de för stållar? Katter ska vara inomhus inte klättra i träd” 😀

IMG_7386 IMG_7383

Tunnbröd – Polarbröd Sarek (4SP) 1 ägg (2SP) Räkor, skalade 2 dl (1SP) Majonäs lätt 32% 2 teskedar (1SP) Babyspenat (0SP)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *