Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 1 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 1 med Viktväktarna

Då var det dags för första vägningen för den här gången och vågen visade 69,4 kg, vilket betyder att jag tappat 1,2 kg på en vecka. Min Bipolärmedicin gör att min kropp drar på sig massa vätska, vilket troligtvis är en anledning till siffrorna är så stora. Men jag väljer att inte fokusera så mycket på siffrorna, det viktigaste är att jag börjar äta bättre och börjar röra på mig lite och lever ett hälsosammare liv. Men med ett sådan här start så känner jag mig peppad att fortsätta, nu kör vi en vecka till! Untitled

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *