Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Styrelsemöte, simning och nya naglar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Styrelsemöte, simning och nya naglar

IMG_9130 Efter jobbet var jag till badhuset och simmade en kilometer, det går så snabbt när man har något att prata med. Och så känns så skönt i kroppen efteråt, så nu hoppas jag att min kropp fortsätter att tillåta mig att åka och simma en gång i veckan. Efter simningen åkte jag in till stan och fixade naglarna, de fick blir lite kortare den här gången för blev lite väl handikappad förra gången, Jag är ju van att  vara funktionsnedsatt, men gränsen går nog när man inte kan gå på toa för att man inte kan öppna knappen i byxorna för att naglarna är för långa haha. Men körde extreme makeover när jag ändå höll på så blev även ett nytt mobilfodral då mitt gamla ramlade i sär i tusen delar. Mobil plånböckerna är bra för man har med sig korten vart man än går, men jag har så himla mycket saker i plånboken, som jag bara måste ha… Så proppar dem så fulla så de spricker hela tiden. Nu är jag hemma och chillar en stund men ska snart dra i väg igen för ska på styrelsemöte med Hjärnkoll. Men Baby gillar sådana här dagar när jag springer ut och in hela tiden. För varje gång jag går ska hon ha en hejdå godis och varje gång jag kommer ska hon ha en välkommen hem godis, nu ligger hon under sängen i sovrummet och jäser:D

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *