Aspiepower Media

Blir det inte slitsamt att blogga?

Fick den här frågan förra veckan: ”Hej jag har en fråga är det någon dag du inte bloggat och tar det inte väldigt mycket på kraften och energi av att blogga….” Förra sommaren tog jag en bloggpaus i två veckor för att livet kraschade samman. Det är nog de enda dagarna på 5 år som jag inte skrivit ett blogginlägg. Förutom det bloggar jag varje dag, olika mycket beroende på hur mycket tid jag har. Eftersom jag i mars valde att starta eget företag och har bloggen+ mina föreläsningar som ett jobb på 25%, så finns det mer tid att lägga på bloggen i dag. Men visst kan det vara svårt att släppa det ibland, jag har tappat räkningen på hur många gånger jag sagt: ”vänta jag ska bara skriva ett blogginlägg”:D Men sen finns ju en funktion så man kan tidsinställa inlägg så nu när jag har arbetstid till bloggen så kan jag planera och ställa in så det kommer upp inlägg automatiskt, de dagar jag har mycket att göra. Tex är detta inlägg skrivet i går, men ni kan läsa det först nu;) Skärmavbild 2016-08-03 kl. 12.11.58

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *