Aspiepower Media

Hammarö sydspets

När jag kom hem från jobbet och kände mig helt körd så möts jag av doften av Korvstroganoff, min favoriträtt. Och han hade gjort så mycket så det blev matlådor att lägga i frysen också, visst har jag en bra man? 🙂 Efter maten tog vi en tur till Hammarö sydspets, jag hade inte varit där sedan jag var där med BUP för 12 år sedan. Henrik var livrädd för ormar och skrek för varje gren som rörde sig, vilket resulterade i att jag skrek för att jag trodde att grenen var en orm haha. Men någon orm såg vi inte. Ni kanske tycker att jag borde vila när jag är helt slut efter gårdagen men det funkar liksom inte. Skulle jag gått hem och lagt mig efter jobbet så hade jag aldrig klarat att somna i kväll (de är nog krångligt som det är i vanliga fall) I stället fick de bli en utflykt och försöka hålla i gång så blir det sängen tidigt i kväll. IMG_3633 IMG_3634 IMG_3637 IMG_3638 IMG_3640 IMG_3641 IMG_3645 IMG_3649

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *