Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag klarade visst att bo själv! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag klarade visst att bo själv!

Kuratorn_kom_hit_fast_vi_inte_bestamt_tid_for_han_hade_arende_till_hagfors_sa_han_kom_hit_pa_sin I går klev vi in i en ny månad. Augusti är här och det är 8 år sedan jag flyttade till min egna lägenhet i Karlstad. 8 jävla år! Vad händer? Vart tar tiden vägen?

När jag flyttade hemifrån visste alla att det inte skulle gå. Jag kunde inte ens ta hand om mig själv, så hur skulle jag kunna ha ett eget boende? Vi sökte boenden genom LSS, men vi fick som svar att jag var för självständig. Så jag flyttade in en helt ”vanlig” lägenhet i centrala Karlstad. Skulle de inte funka så kunde jag ju alltid flytta hem igen. Nu har det gått 8 år sedan jag flyttade in i min lägenhet och det är inte en enda gång som vi funderat över om jag borde flytta hem igen. För mig blev det en nystart att få flytta till en ny stad och lägga allt som hänt i Hagfors bakom mig. Men jag växte även när jag fick mer eget ansvar för mitt liv. Men den största skillnaden för mig var nog att jag fick komma bort från psykiatrin i Hagfors och fick en ny läkare som började se mig som människa och började plocka bort mediciner. Vilket gav mig livet tillbaka. Ingen trodde att jag skulle klara att bo själv, men det gick. Och jag tror att allt går, bara man vill. Dock kan det ta lite tid och i bland rasar man ner i hålor efter vägen som man måste ta sig upp ur. Men om man inte ger upp så går det till slut och gör det inte det, så har man iallafall lärt sig något under tidens gång. Ingen dröm är för stor, som Vinnie The Dreamer skulle ha sagt!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *