Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tack Masarna för en fin kväll  – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Masarna för en fin kväll 

​nu sitter vi i bilen på väg hem från Avesta. Henrik kör och jag borde sova, för klockan 9.00 ska jag vara på jobbet. Men är inte ett dugg trött. Vi åkte mot Dalarna direkt jag slutade jobba och vi fick väder-uppdateringar längst vägen och ett tag såg det inte så lovande ut. Men vi körde på och höll tummarna.  Väl framme i Avesta kom det en ordentlig skur och ett tag kände vi bara åh har vi åkt 44 mil i onödan. Men jag hade lovat att ta med solen och jag håller ju alltid det jag lovar, så de blev super väder och bra speedway trots förlust för Masarna. Inte lätt när en förare för 40 graders feber innan matchen och måste lämna återbud. Men jag tycker de kämpade på bra och bjöd på många bra heat. Han med att sno åt mig en kram av Ludde innan vi lämnade Dalarna också. Förhoppningsvis får vi ses två gånger denna vecka om han kommer till Hagfors på torsdag, men väderprognosen ser inte lovande ut tyvärr. Nej dags att försöka få lite sömn så jag tar mig till jobbet i morgon. Det här ett tidsinställt inlägg så när ni läser detta sitter jag förhoppningsvis redan på jobbet 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *