Aspiepower Media

Joanna i ett nötskal

Jag vet inte riktigt hur jag lyckas, men nästan alltid när jag är påväg någonstans så är jag skit stressad. I morse orka jag inte att palla mig upp ur sängen, så börja med att vara 20 minuter sen. Sen på något vänster så lyckades jag ändå komma till jobbet 18 minuter för tidigt haha. Och vi kan tillägga att jag har en timma på mig från när jag vaknar till att vara på plats på kontoret. Joanna Halvardsson i ett nötskal. I dag gick tiden på jobbet väldigt snabbt för jag plocka med mina hörlurar och har rockat Mimikry. När jag gick i högstadiet tyckte min lärare att jag skulle lyssna på Mozart när jag gjorde matteprov, för att kunna koncentrera mig bättre. Jag vägrade och lyssnade i stället på Slipknot, Korn, Deathstars, Backyard Babies och Mimikry. Haha går ju inte att koncentrera sig till skitmusik;) Dock förbjöd pappa mig att lyssna på min musik i bilen, han tyckte att det räckte med att jobba i Hagfors järnvärk åtta timmar varje dag och höra på oväsen;) Vad lyssnar du på för musik för att koncentrera sig/slappna av? IMG_3462 IMG_3471

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *