Aspiepower Media

Blogglista- Lär känna mig bättre

1. Vem är din bästa vän? Kan inte bara säga en. Har olika personer till olika saker haha. Va knäppt de lät men jag tror ni fattar vad jag menar. Henrik, Carolina, Zandy  och Ludde. 2. Vad har du för skostorlek?  36-37 beroende på skor. 1 3. Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja jag är ju så rolig;) 4. Vilket är ditt favoritnummer? 9 , är född nionde februari. 5. Vad var det senaste du åt? Knäcke bröd med makrill i tomatsås, passar på när Henrik inte är här för annars får jag inte pussas med han;) 6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Rosa 7. Hur är vädret just nu? Solen kollar fram lite mellan molnen. 8. Vem var den senaste du pratade med i telefon? Pappa. 9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Om dom har långt hår haha;) 10. TV eller dator? Dator 11. Favorit tv-program? Inget just nu, är bara skit på tvn. 12. Har du några syskon? Nepp, är ensambarn. 13. Längd? 168 cm 14. Hårfärg? Blond från början, nu röd.

Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

15. Ögonfärg? Blå. 16. Favorithögtid? Hatar alla högtider. Högtider= Kaos=Ångest! 17. Favoritmånad? Februari 18. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Många gånger, jag har ju faktiskt Bipolär sjukdom, hej känslor! 19. Senaste filmen du såg? Wallander. 20. Är du blyg för att fråga ut någon på dejt? Nej varför krångla till det bättre att säga rakt ut vad man vill;) 21. Kan du stå på huvudet utan vägg? Haha ja även med gips! 22. Choklad eller vanilj? Choklad! 23. Har du några tatueringar? Nej 24. Piercingar? Sju i öronen, två i näsan och en i naveln. 25. Smöriga, saltade eller kryddade popcorn? Mer smör till folket! 26. Hundar eller katter? Katter. IMG_3137 27. Favoritblomma? orkede 28. Har du blivit påkommen för något du inte får göra av dina föräldrar? Massa gånger! 29. Vem vill du träffa just nu? Zandy. 30. Har du någon gång skjutit med pistol? Jopp. 31. Gillar du att flyga flygplan? Somnar alltid i flygplan. 32. Höger eller vänsterhänt? Höger 33. Hur många kuddar sover du med? Oj tror det är sex stycken nu:D 34. Saknar du någon? Ja. 35. Vad gör dig arg? Lögner och svek och när saker inte går som jag vill.  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *