Aspiepower Media

Jävla fot, sluta!

Min fot är ond på riktigt! Den tänker tydligen aldrig ge sig att bråka. Den är varm och svullen och jag börjar bli skeptisk till att de valde att plocka av vanliga gipset efter bara tre veckor. För i gipsskon glappar foten och får aldrig vara i fred och blir inflammerad. Och eftersom jag gått in i ett skov i min reumatiska sjukdom så blir det bara värre.  Och det känns inte alls som att jag ska kunna gå helt utan gips om nio dagar. Så i dag gjorde jag ett litet experiment och tog fram TENS- apparaten. Har ingen aning om man ska köra TENS på en nyopererad fot, men eftersom man kan använda det för att hjälpa till med sårläkning. Så antar jag att det är okej så länge som det inte gör ont eller känns obehagligt, och det gör det inte.  Är riktigt skönt när man kör faktisk men när man slutar kommer smärtan tillbaka, men får väl ge det lite tid. Sen plocka jag även fram den andra gipsskon med uppblåsbar luft. Läkaren sa att jag fick ha den som var skönast så tänkte att jag får testa den här i några dagar och se om foten ligger mer still. Dock är den döäcklig efter allt slask jag gick runt i under hösten och jag vågar inte tvätta den i tvättmaskinen, för vill inte ha en fet räkning från landstinget så de får sköta tvättandet;) Börjar bli trött på min kropp som hela tiden ska bråka, ska ta blodprover under veckan och sen hoppas jag att så snart som möjligt få börja med reumatikermedicinen igen. IMG_3457 IMG_3461

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *