Home sweet home

Nu är jag tillbaka i Karlstad igen, Baby fick ha semester i Hagfors ett tag till. För tanken är att jag ska åka till Kumla under veckan, om mina chefer godkänner mitt tänka jobbschema men det återstår att se;) Det är skönt att vara hemma igen, hos kudden. Jag är som småbarn och har en snuttekudden, den är med mig överallt över hela världen. Den är 28 år gammal och har knappt några dun kvar, och sen har tre överdrag på sig för att inte släppa ur de sista den har kvar. Mamma tycker det är dags att köpa en ny kudde, men jag älskar den! Och när jag åkte till Karlstad i torsdags så glömde jag ta med kudden! Skandal! Katastrofen var ett faktum, och jag har fått sova tre dygn utan kudden. Men nu är vi återförenade igen, kudden och jag! IMG_3454  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen