Aspiepower Media

Trötthet och veckans äventyr

IMG_3360-2 IMG_3361 Ligger i soffan och dricker lite Chai latte, hittade ingen större mugg;) Är trött och sliten efter dagens äventyr och dålig sömn i natt. Väntar på att klockan bli 19.00 så det är dags för se speedway på tv:n. Sen blir det sängen tidigt i dag, hoppas på lite mer sömn i natt. I morgon är jag ledig från jobbet men så mycket ledigt blir det inte iallafall. Klockan 11.30 kommer min kontaktperson och klockan 15 kommer mitt boendestöd. Det är nästan exakt en månad sedan mitt boendestöd var här nu, eftersom jag valde att ta en paus när jag var sjukskriven och åka hem till mamma och pappa i stället. På torsdag ska jag jobba två timmar sen ska jag bege mig till Hagfors på speedway, och äntligen är jag så rörlig så jag kan fota på riktigt, med stora kameran igen. Jag får nästan lite abstinens när jag inte får göra det och det är flera personer som efterlyst mina bilder, kul att det märks att jag tagit en paus;)  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *