Aspiepower Media

Vad jobbar du egentligen med?

Jag får ofta frågan vad jag egentligen jobbar med eftersom jag gör hundra saker samtidigt;) Så tänkte försöka förklara min arbetssituation i detta inlägg. För de första så jobbar jag ”bara” 50% och har 50% Aktivitetsersättning, av anledningen att jag jobbar 100% på den tiden. Skulle jag jobba 100% på papperet så skulle jag jobba 200%, och det är det ingen som klarar i längden. Så jag har 50% Aktivitetsersättning för att ha tid att återhämta mig. Från mars 2016 har jag arbetat 25% på Eldialog, där jag  bland annat sköter sociala medier och marknadsföring. Och sedan april driver jag mitt egna företag Aspiepower Media på resterande 25%. I mitt företag ingår mina föreläsningar och bloggen men sen är jag ju även utbildad journalist så frilansar en del.Bland annat är jag  frilansande krönikör och sitter med i redaktionsrådet för magasinet Funkisliv Jag sitter även med i styrelsen för föreningen (H)järnkoll i Värmland, blev vald på två år så det här är mitt sista år. Sen jobbar jag även som webbmaster åt Valsarna speedway och speedwayföraren Ludvig Lindgren. Men vi får inte glömma att detta arbete är ideellt och jag har inga krav på mig. Jag gör vad jag vill och när jag orkar och har tid. Skulle jag känna att nej nu åker jag till Thailand i tre månader så skulle jag kunna lägga jobbet åt sidan. Dock är väl inte risken så stor att jag spenderar halva speedwaysäsongen i Thailand, eftersom mamma fick boka om en resa just dit för hon boka in den på matchdag;) Men dealen är att allt mitt eget går först så kommer hemsidorna i andra hand. Eftersom jag inte har mina föreläsningar varje dag och absolut inte på sommaren så betyder det att jag inte riktigt jobbar 50% i dag, och kan lägga mina jobbtimmar lite som jag vill.  Något som min kropp verkar gilla för har inte haft en infektion på fyra månader, och ni som hängt med ett tag vet att det är världsrekord i min värld. Så ja det är väl det jag jobbar med, och har typ tusen bollar i luften samtidigt:) IMG_3999

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *