Aspiepower Media

NEJ! Inget ska gå enkelt!

Åhhh vad jag hatar Sverige och alla system som inte fungerar. I morse klockan 10 stod jag vid Swedbank och väntade på att de skulle öppna, precis som de sa åt mig att göra när jag pratade med dem för två veckor sedan. Men även om jag var där innan de öppna så var det kö och när jag kom fram efter 20 min säger han i kassan: ”Men du ska inte gå hit du ska ringa telefonbanken!” Jaha men varför sa ni då till mig att jag skulle gå dit? Så nu fick jag gå över halva stan med gips för att jag inte hittade en parkering, helt i onödan. Sen åkte jag till jobbet stressad över att jag började jobba 1,5 timma senare än vad jag brukar för jag skulle till banken, som jag tydligen inte skulle till. Och fick ringa därifrån till telefonbanken för att få det här gjort för hade jag inte gjort de skulle jag  bara gått runt och funderat över det hela dagen.Och mitt i allt kaos glömde jag köpa med lunch, så blir en till galen dag. ”Jag ber om ursäkt för att du fått dubbla besked vi jobbar jättehårt för att det inte ska bli så här.” Nej men VARFÖR blir det så då? Pappa var på banken i Hagfors i går och där var de med kaos och ingen visste någonting, så tydligen måste ni jobba lite hårdare. Jag förstår att de är semester och mindre folk men då får ni väll skriva en checklista eller nått så ni har koll på vad som gäller, precis som jag får göra när jag inte har koll på allt. Men efter mycket om och men kom jag fram till telefonbanken och fick prata med en jättetrevlig kvinna som var jättetydlig och förklarade allt jag inte förstod. Så nu har mitt företag ett bankkonto, tjoho! Men så jävla synd att det skulle vara så krångligt innan man kom dit. 13615091_10154082246671998_3616198911875699017_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *