Aspiepower Media

Att utmana sig själv…

Godmorgon mina vänner! Har vaknat hundra gånger i natt av att det gör ont i foten, men fick iallafall lite sovmorgon. Nu försöker jag få i mig lite frukost sen ska jag till banken och skaffa ett företagskonto. Och jag hatar verkligen att gå och göra sådana här saker själv. Man måste hålla koll på massa saker och vi ska prata om saker jag inte fattar ett skit om. Jag kommer ha någon som hjälper mig med ekonomin i företaget så jag kan ägna mig åt det jag är bra på. Men bankkontot måste jag fixa själv och jag ser framför mig hur bankmannen/kvinnan kommer slänga ut mig och, säger att jag inte får ett konto för jag inte fattar något om ekonomi. Men liksom hur vet man hur mycket man kommer omsätta på ett år, om man inte testat? Men, men det är ju bra att utmana sig själv så får väl palla mig i väg och fixa de här, önska mig lycka till för det lär jag behöva! IMG_3354

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *