Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vandrande zombie – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vandrande zombie

2 Nu är det snart dags att bege till jobbet för första gången på tre veckor och jag känner mig som en vandrande zombie. Lyckade bara få åtta timmars sömn i natt, på en sömntablett och vaknade av att det pumpade i foten. För vissa kanske åtta timmar låter lagom men för mig är det alldeles för lite och har lyckats vända dygnet så har sovit till tolv de senaste dagarna. Men nu är det slut på det och dags att återgå till verkligheten. De blir jobb till 14 sen ska jag dra i väg och kolla på en lägenhet. Vad har ni för planer för dagen mina vänner?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *