Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Lägenhetsvisning och kaos – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lägenhetsvisning och kaos

Jobba 10-13.30 i dag men fastna i de jag gjorde och glömde äta lunch. Sen direkt jag slutat så drog jag på en lägenhetsvisning och sen i väg och handla. Nu är jag hemma och precis fått i mig korv med bröd, bättre sent än aldrig och vilken superlunch kl 16.00;) Lägenheten var väldigt fin och jag bestämde mig för att tacka ja till den (det finns fler som kollat på dem så det betyder inte att det är säkert att den bli min.) Men när jag skulle tacka ja så stod det att jag redan tackat nej den 5/7 och inom parantes (gills ej). Öhm jaha och vad betyder det då?  Så fick ringa bostadsbolaget så de skulle fixa det, men orka med allt krångel. Sen som om de inte vore nog så fick jag en ny kallelse med ny till till ortopeden fast läkaren sa förra veckan att jag inte behövde den och att hon skulle ta bort den. Men de glömde hon tydligen så fick ringa dit med, så nu är den avbokad efter mycket om och men. Jag undrar varför allt, alltid blir kaos när det gäller mig? Har jag en ond förbannelse över mig eller vad det är det frågan om? Det löser sig ju alltid men orka stå i telefonkö i hundra år och krångla. I morgon ska jag till banken och skaffa företagskonto vi får väl se om de ska hitta på något krångel med, för varför ska något gå enkelt liksom?;) Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt resten av kvällen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *