Aspiepower Media

En bil kommer lastad…

Har precis kommit hem till Karlstad igen och i dag har jag jobbar extra som budfirma. Med mig hem från Kumla hade jag en väska full med datorer och Ipads som mamma kom med, som skulle till kusin Madde. Sen hade jag även bilen full med speedwaydäck hem haha:P Anders Mellgren efterlyste någon som skulle åka Kumla-Hagfors i morgon och kunde plocka med däck, men det slutade med att däcken fick åka med mig till Karlstad i stället. Så den som säger att Toyota Yaris är en liten bil har nog aldrig suttit i en, för tio däck gick in utan problem. 1 Nu är jag hemma och nu ska jag bädda ner mig i soffan och mumsa hallon, plockade tre liter från Henriks buskar och tog med mig lite hem. Finns det något godare än hallon? I morgon är det dags att återgå till verkligheten igen, sjukskrivningen är över och det är dags att börja jobba. Sen ska jag även i väg på en lägenhetsvisning i morgon eftermiddag, ska bli spännande och se om det är något att ha. 2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *