Aspiepower Media

Polen vs Världen

I dag var de t dags för den andra och sista tävlingen på den här resan. Det ena laget bestod av polska förare och det andra av förare av resterande världen, bland annat var Antonio Lindbäck med i det laget. Tävlingen började med att Gollob kom in och avtackades han blev det egentligen förra året på den här arenan men då fick tävlingen brytas efter tolv heat och det var allmänt kaos, och hans avtackning kom i skymundan. Så tycker att det var riktigt fint att man avtackade honom igen på riktigt, för det är legenden värld. Han hade tårar i ögonen när han pratade till publiken. Tävlingen avgjordes i sista heatet och restan av världen slog polackerna, woho! Nu är vi tillbaka på hotellet och ska snart ta en sista liten shoppningrunda innan det är dags att börja packa för att åka hem i morgon förmiddag. IMG_1675 IMG_1678 IMG_1679 IMG_1681 IMG_1688  IMG_1698

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *