Aspiepower Media

Lördagsmys

  När vi kom hem från Lindesberg så blev det ett glas rosé på baksidan i solen, innan det var dags att bänka sig framför tvn och kvällens GP. Jag sa redan i morse att Antonio skulle vinna i dag och jag tydligen synsk. Och jag tycker verkligen att han är värd den vinsten för det är ingen tvekan om att han är en av världens bästa speedwayförare när han är som bäst. IMG_3339 Nu har vi fått lite mat i magen och det blir lite chill i soffan innan det blir dags att ta kvällen. I morgon eftermiddag ska jag bege mig hem till Karlstad igen och på måndag är det dags för första arbetsdagen efter min sjukskrivning. Och jag ser verkligen fram emot att få börja jobba igen och få komma tillbaka till vardagen litegrann. IMG_3341  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *