Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Road trip till Lindesberg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Road trip till Lindesberg

När jag var i Lindesberg och föreläste i våras så insåg jag vilken vacker stad det var. Så i dag när solen sken och jag var rastlös så jag nästan bokstavligt klättrade på väggarna så bestämde vi oss för att ta en liten tur dit. Vi köpte med sallad och slog oss ner vid vatten och njöt av några timmar i solen. IMG_3302 IMG_3309 IMG_3319 IMG_3322 IMG_3325 IMG_3332 IMG_3303 IMG_3305 IMG_3336  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *