Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Orkidé-pensionat – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Orkidé-pensionat

IMG_3191 IMG_3190 IMG_3193 Man kan inte direkt påstå att jag har gröna fingrar, för jag får alla växter som kommer i min närhet att dö. Och jag vattnar mina blommor när jag kommer på det, typ en gång i månaden i bland haha. Men det är något med mina fönster och orkidéer, för vad jag än gör med dem så blommar dom för fullt. Förra sommaren var det 28 blommor på en orkidé, och det är helt galet. Så jag har nu kommit på värsta affärsidén, jag ska starta orkidé-pensionat. Man får helt enkelt lämna in sin blomma här så missköter jag den i några veckor, mot att man betalar dyrt sen får man hämta hem sen blomma när den blommar för fullt. Visst är det en bra idé? Jag tror jag kommer bli rik på det här!  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *