Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Halvtid – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Halvtid

I dag är det förhoppningsvis sista dagen med dig gipset, förhoppningsvis för alltid. I morgon eftermiddag får jag, om allt går enligt planen, en modernare version av dig. Tre veckor har gått sedan jag låg på operationsbordet, nästan exakt på klockslaget och vi är nu halvtid genom läk-tiden. Sen när allt läkt klart så är det ju självklart en lång rehab-resa som jag har framför mig, men det är skönt att det går sakta men säkert framåt. Just nu längtar jag efter:

  • Att sova utan att vakna av att gipset ramlar ner från kudde.
  • Att få duscha och bada på riktigt.
  • Att slippa ha en svullen, blå och öm mage.
  • Att kunna gå längre än 500 m utan gipssko.
  • Att kunna knyta min skor själv utan att behöva sitta på en stol.
I dag ska jag passa på att göra allt, som man bara kan göra med gips. Vad nu det är? Har du någon bra idé?;) 1
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *