Aspiepower Media

Vad är viktigast dina följare eller ditt barn?

Alltså jag blir så förbannat arg när jag ser alla bloggare som spelar in yoyubevideos när de kör bil. För de första ska man inte använda telefon när man kör bil.  Jag har haft körkort i snart 2 år och jag har ALDRIG skickat ett sms när jag kör. Pratat i telefon har jag, men då kopplar jag mobilen med bluetooth till högtalarna så jag aldrig behöver röra telefonen. Men hur fan tänker man när man spelar in en yotube-video när man kör bil och har sitt eget barn i baksätet och man vänder sig om flera gånger för att se om ungen kollar in i kameran? Vad är viktigast, dina följare eller ditt barns säkerhet? Du fattar att du leker med ditt barns liv va? Jag vet att det tar väldigt mycket tid att blogga men att blogga när man kör bil är inte okej. Och jag tror inte att någon bryr sig att du inte har med några sekunder från att ni sitter i bilen på väg på era äventyr, när ni gör en ”follow me” video. Du riskerar inte bara ditt eget liv utan även andras. Det är fan inte okej någonstans!   Namnlös

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *