Aspiepower Media

Jag är en del av Funkisliv!

För några månader sedan fick jag ett jätteroligt erbjudande. Min lärare på journalistlinjen Elma och hennes gäng på Kontoret media ville göra vad dom kan för att få samhället mer inkluderande, därför valde man att starta Funkisliv. Så här beskriver de projektet på sin hemsida:

Man kan säga att Funkisliv består av tre delar: 1. En community där folk kan hitta nya vänner och kontakter och framför allt se vilka aktiviteter som finns och vad föreningar har på gång. Gå in och registrera dig här! 2. En webbtidning och tryckt magasin där vi lyfter funkisfrågor, lyfter fram förebilder och gör reportage från aktiviteter. 3. Tillsammans med föreningslivet i Värmland skapar vi aktiviteter och evenemang för människor med funktionsnedsättning. På det sättet visar vi också hur enkelt det är att hitta sätt att skapa meningsfulla aktiviteter. Vi har redan ordnat en prova på-dag tillsammans med IF Göta och kommer framöver också göra evenemang med till exempel Hammarö Golfklubb.

Och jag kan nu med stor glädje och stolthet berätta att jag är en av tidningens krönikörer och kommer även sitta med i deras redaktionsråd. Magasinet Funkisliv ska vara gratis och kommer till att börja med distribueras till utvalda platser runt om i Värmland. Bland annat ska den delas ut på alla OK Värmlands stationer.

13557893_10155012481652782_7301456664759010921_n

På lördag mellan 11-13 kommer dem finnas på Soltorget i Karlstad. Kom och säg hej och plocka en tidning vetja!

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *