Aspiepower Media

Hypomani, speedway och ny kontaktperson

IMG_3261 IMG_3247 Alltså nu börjar det suga att göra ingenting! Har legat i soffan med datorn i knät hela dagen och det finns inte ens nått bra att se på tvn. Börjar bli en aning hypoman av all överskottsenergi och förut tänkte jag gå ut och fråga de som lägger om taket i huset bredvid om de ville ha min hjälp. Haha jag på ett tak med gipsad fot, låter som en bra idé va? Jag lyckades tom att skära mig på en spikmatta förra veckan, så är nog bäst att jag håller mig på marknivå;) I morgon kl 14.20 är det dags att plocka av gipset och ta stygn och jag hoppas att allt ser bra ut, för då har hon lovat att jag ska få gipsko i stället. Så jag hoppas på att kunna åka till Kumla direkt jag är klar och bada barkar på riktigt;) I morgon ska jag även träffa min nya  kontaktperson för första gången, eller ja första gången efter första mötet på kontoret. Hatar när man måste börja om och lära en ny person, men hon verkade snäll så det ska nog gå bra:) Just nu ligger jag i soffan och kollar på Indianerna- Piraterna, i helgen yrade jag om att jag skulle åka dit men får stanna längre i Kumla om jag åker dit i morgon i stället. Så fick bli speedway på tv:n i stället.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *