Aspiepower Media

Koppla av i Stockholms skärgård

Detta inlägg är skriver i samarbete med Skärgårdshotellet i Nynäshamn


Jag kollade runt på bilder på Instagram och såg hur flera av dem jag följer har varit ute i Stockholms skärgård, under midsommar.  Jag har själv aldrig varit där förutom när man åker igenom med färja. Men det det ser så vackert ut och en vacker dag måste jag också åka ut dit. Skärgårdshotellet i Nynäshamn är ett familjärt hotell, som ligger endast 40 minuter från Stockholms centralstation. Med nära till allt som Nynäshamn bjuder på. Det finns även flera aktiviteter man kan köpa till under sin vistelse, allt från fiskesafari, chokladprovning, yoga, kreativt måleri till dryckesprövning. Förutom alla aktiviteter och den underbara miljön med en strandpromenad precis nedanför hotellet, så finns även en relaxavdelning där du kan koppla av efter dagens aktiviteter. Och skärgårdsmiljön tar du även med dig in på rummen,som är inredda i marint- tema. Det finns även sex konferenslokaler i varierande storlekar för dig som vill ta med dig jobbet ut i skärgården. Alla gäster erbjuds en härlig frukostbuffé, trådlöst Wi-Fi och fri parkering. På hotellet “jobbar” även Trixie, som är West Highland White Terrier. Och hon kommer gärna fram och hälsar gästerna välkomna, är hon inte där så fråga efter henne i receptionen så dyker hon upp om hon har tid och lust:) 1 2 3

1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *