Vila

Har precis vinkat av Henrik vid tåget.
Innan han åkte hjälpte han mig med att dammsuga och ta disken.
Egentligen skulle mitt boeendestöd komma om en timma men fick ställa in.
Magen vill inte ge sig.
De är hållbart när jag ligger still på rygg men direkt jag är uppe och rör mig börjar den krampa och jag viks dubbel av smärta. Vill inte ta något mer skit morfin så försöker i stället ligga still och hoppas att de ska ge sig snart.
Även om jag vet att jag får sådana här magsmärtor några gånger per år fast de inte riktigt kan säga varför. Och min mage är noggrant undersökt med 4 titthålsoperationer, kameraundersökning i både urinblåsa och tarmar, 711 gynundersökningar och x antal röntgen, så slås man varje gång av tanken att är detta verkligen den ”vanliga smärtan”? Kommer den gå över eller är det dags att åka till akuten nu.
Samtidigt är jag inte så jävla sugen på att ligga där i 8 timmar för att de ska säga att jag ska ta morfin, jag redan har hemma. En sak är iallafall säker: Den dagen jag ska föda barn kommer jag bli besviken över hur enkelt det är, för ärligt talat så kan man nog inte ha så mycket mer smärta än när det är som värst. Nu blir det iallafall vila resten av kvällen.
Tur att jag har de här två som tar hand om mig

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen